skip to Main Content

CSA producten

Tjepkema Medical Product heeft een uitgebreid aanbod van CSA producten. U kunt bij ons terecht voor containerhoezen, endoscopische reinigingsborstels, De Fly Cutter® , smiley covers, OK sleeves, oliepennen en de endo boot tip protector.

Containerhoes

CSA – Containerhoezen

De containerhoezen van Tjepkema Medical Products zijn ontwikkeld om CSA transportwagens te bedekken. De hoezen zijn zowel geschikt voor de enkele als dubbele (gekoppelde variant) transportwagen. Ze zorgen ervoor dat de omgeving tijdens het transport van de OK naar de CSA niet wordt gecontamineerd.

Fly Cutter

CSA  – Fly Cutter®

De Fly Cutter® is een machine die volautomatisch drainagezakken snijdt, reinigt en thermo-desinfecteert. De machine is onder ander geschikt voor opvangzakken van chirurgische afzuigsystemen van de merken Medivac®, Serres®, Vac-Sax™ en Receptal®. Aan het eind van het proces kunnen de drainagezakken gewoon worden afgevoerd als plastic afval en gerecycled worden.

smiley covers

CSA – Smiley covers

Onze Smiley covers bieden een passende oplossing voor het beschermen en functioneel vervoeren van flexibele endoscopen. De set bestaat uit een inlay die in de scopenbak gelegd wordt en een buitenhoes met daarop een groene smiley en een rode smiley. De componenten zijn ook los verkrijgbaar

OK Sleeve

CSA – OK sleeves

Een OK sleeve garandeert dat endoscopen gedesinfecteerd terugkomen van de CSR.

Hi tech olie pen

CSA – Hi tech olie pen

Onze gepatenteerde Hi Tech olie stift is zeer geschikt voor het smeren van scharen en naaldvoerders maar ook voor instrumenten als tondeuses, clippers en andere medische apparatuur. De pen met synthetische olie is reukloos, transparant, siliconenvrij en laat geen vlekken achter.

Endoboot endoscopie cover

CSA – endoboot protector

Flexibele endoscopen zijn duur en erg kwetsbaar, vooral tijdens transport. Om kostbare reparaties voor te zijn, is de endo-boot tip protector ontwikkeld. Tijdens transport en opslag wordt deze endo-boot over de tip van de endoscoop geschoven, zodat de erg kwetsbare tip wordt beschermd.

Endoscoop reiniginsborstel

CSR – Endoscopische reinigingsborstels

Om te zorgen dat het reinigingsproces van endoscopen goed verloopt zijn goede endoscopische reinigingsborstels van groot belang. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid aanbod van reinigingsborstels voor afdelingen CSR (Centrale Scopen Reiniging).

monitorhoezen

Monitorhoezen

De monitorhoezen worden gebruikt om OK apparatuur af te dekken en zijn niet steriel. De hoezen zijn 160 x 70 x 160cm en transparant.

Tjepkema Medical Products heeft een ruim aanbod in medische kwaliteitsproducten. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

Alle productcategorieën

Apparatuur

Tjepkema Medical Products biedt een breed pakket aan medische apparatuur, variërend van de Palm blaasscanner, Marcato 1ste lijns ultrasound scanner, Contec bloeddrukmeter, Pulse oximeter en VAS score liniaal.

Disposables

U kunt voor verschillende disposable producten bij Tjepkema Medical Products terecht. Ons disposable assortiment bestaat uit ampullenbrekers, carpule spuiten,  Fast Find Grid, babymutsjes en stuwbanden.

Endoscopie

Op echo-endoscopisch gebied leveren wij water stand-off ballonnen, onmisbaar bij het maken van een endoscopie. Als ze met water zijn gevuld fungeren ze als contactmedium. Een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs staan hierbij voorop.

Nova Medica

De Nova Medica verband- en medicijnwagens zijn hele compacte wagens en flexibel in te delen. Of u nu met ISO medicijnbakken, lades of met uittrekbare frames wilt werken, bij de Nova Medica wagens zit u goed.

Back To Top