skip to Main Content

Containerhoes

De containerhoezen van Tjepkema Medical Products zijn ontwikkeld om CSA transportwagens te bedekken. De hoezen zijn zowel geschikt voor de enkele als dubbele (gekoppelde variant) transportwagen.

De CSA containerhoezen hebben een antistatische behandeling gekregen. Hierdoor kan één CSA medewerker, in plaats van twee CSA medewerkers, de containerhoes eenvoudig om de CSA transportwagen draperen. Deze antistatische behandeling is uniek voor een dergelijk product en het levert de CSA-medewerkers van het ziekenhuis aanzienlijk veel tijdsbesparing op. “Tijd is geld” is ook hier van kracht.

Deze containerhoezen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Op deze wijze kan men per beoogde toepassing een “eigen” kleur kiezen. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat deze hoezen gemaakt zijn van “virgin material”, dit wil zeggen dat het om een zuiver product gaat van een eenduidige samenstelling.

Vraag offerte aan

Category:

Extra informatie

Gewicht 10-20 kg
Afmetingen 40 × 80 cm

Specificaties CSA containerhoes

Deze hoezen zorgen ervoor dat de omgeving tijdens het transport van de OK naar de CSA niet wordt gecontamineerd. Omdat de hoezen, indien gewenst, gekleurd zijn, wordt de vervuilde inhoud van de transportwagen, met name gebruikt OK-instrumentarium, aan het zicht onttrokken. Er bestaan ook mogelijkheden om grote rolcontainers af te dekken met gebruikmaking van hetzelfde materiaal.

Technische kenmerken

  • De hoezen zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar, waaronder o.a. groen, blauw en rood
  • De hoezen worden op rol geleverd en afhankelijk van de maat of op wens van de afnemer per 150 of per 250 stuks per rol
  • De hoezen worden op specificatie gemaakt (denk bijvoorbeeld aan de treksterkte en dikte van het materiaal)
  • De kern van de rollen kan in overleg met de klant per diameter worden bepaald
  • Op aanvraag zijn vele klant-specifieke oplossingen mogelijk
  • Bestelaantallen in overleg
  • Afhalen in overleg op locatie van de logistieke dienstverlener mogelijk

Stel een vraag

Back To Top