skip to Main Content

Smiley covers

De smiley covers, ook wel tray covers genoemd, van Tjepkema Medical Products bieden een passende oplossing voor het beschermen en functioneel vervoeren van flexibele endoscopen.

Deze disposables zijn geselecteerd op hun bijdrage in patiëntveiligheid, kwaliteitsverbetering, gebruiksgemak en efficiency.

De set bestaat uit een inlay die in het instrumentennet gelegd wordt en een buitenhoes met daarop een groene smiley en een rode smiley. De smiley cover is dus samen verpakt met de inlay in een LDPE zakje.

De componenten zijn eventueel ook los verkrijgbaar. Aantallen en verpakkingsvormen kunnen in overleg worden bepaald.

Vraag offerte aan

Category:

Extra informatie

Gewicht 2-5 kg
Afmetingen 40 × 80 cm

Specificaties smiley cover

Het is de bedoeling dat de smiley cover kan twee keer gebruikt wordt. Na het reinigingsproces wordt eerst de hoes met de groene smiley aan de zichtbare bovenkant gebruikt van het instrumentennet. In het instrumentennet ligt dan de gedesinfecteerde endoscoop op de inlay. Deze inlay dient om het instrumentennet vrij te waren van contaminatie.

Als de endoscoop gebruikt is op de poli bij een patiënt, dan is deze endoscoop dus gecontamineerd. De gecontamineerde scoop wordt weer in het hetzelfde instrumentennet gelegd. Het enige wat men nu nog hoeft te doen is om de smiley cover om te draaien, de rode smiley met het “verdrietige gezicht” vormt nu de bovenkant. Deze rode smiley maakt duidelijk zichtbaar dat de endoscoop is gecontamineerd. Het instrumentennet kan dan, duidelijk zichtbaar voor de gebruikers, terug worden getransporteerd naar de CSR.

Afmetingen smiley hoezen

De smiley hoezen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maatvoeringen en zijn geschikt voor bakken met de onderstaande afmetingen:

  • 600 x 400 x 100 mm
  • 400 x 400 x 100 mm

Ontwikkelingen

De laatste ontwikkeling is dat de groen of rode smiley niet alleen aan de bovenzijde zichtbaar is, maar ook aan de zijkanten van de cover. Zo kun je via meerdere hoeken zien of het gaat om een schone of vuile endoscoop.

Stel een vraag

Back To Top