skip to Main Content

Breed aanbod medische apparatuur

Tjepkema Medical Products biedt een breed pakket aan medische apparatuur, variërend van de Meda MD6000 (P) blaasscanner, Marcato 1ste lijns ultrasound scanner, Contec bloeddrukmeter, Pulse oximeter en VAS score liniaal.

Meda MD6000

Meda MD6000 (P) Bladderscan

De Meda MD6000 Bladderscan is een van de meest gebruikte blaasscanners bij medische instellingen. Deze blaasscanner is het antwoord voor specialisten in de gezondheidszorg. Het gaat om ‘high tech’ en vernieuwende technologie. Deze compacte scanner stelt de gebruiker in staat om te bepalen of de patiënt gecatheriseerd moet worden. Ook kan de urine-retentie van de patiënt op een eenvoudige wijze worden bepaald.

Contec bloeddrukmeter

Contec bloeddrukmeter

De Contec bloeddrukmeter is een volautomatische bloeddrukmeter die zowel de bloeddruk, saturatie en pols kan meten. Een druk op de knop zorgt ervoor dat het manchet wordt opgeblazen. Vervolgens ziet de gebruiker op een fullcolour display de onder-, bovendruk en pols.

pulse oximeter

Pulse oximeter

Met de Pulse oximeter kan op zeer eenvoudige wijze het zuurstofgehalte in het bloed worden vastgesteld. Het is een belangrijke graadmeter voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars en vliegsporters. Doordat het signaal dat de Pulse oximeter opvangt in sterkte varieert met de vulling van de slagaders, kan het toestel eveneens berekenen wat de frequentie van de hartslag is.

VAS-score liniaal

Vas score lineaal

Tenslotte is de VAS-score liniaal een onmisbaar hulpmiddel waarmee een patiënt op eenvoudige wijze kan aangeven hoe hij zijn pijn ervaart.

Tjepkema Medical Products heeft een ruim aanbod in medische kwaliteitsproducten. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

Alle productcategorieën

CSA / CSR producten

Tjepkema heeft een uitgebreid aanbod van CSA producten. U kunt bij ons terecht voor containerhoezen, endoscopische reinigingsborstels, De Fly Cutter® , smiley covers, OK sleeves, oliepennen en de endoboot tip protector.

Disposables

U kunt voor verschillende disposable producten bij Tjepkema Medical Products terecht. Ons disposable assortiment bestaat uit ampullenbrekers, carpule spuiten,  Fast Find Grid, babymutsjes en stuwbanden.

Endoscopie

Op echo-endoscopisch gebied leveren wij water stand-off ballonnen, onmisbaar bij het maken van een endoscopie. Als ze met water zijn gevuld fungeren ze als contactmedium. Een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs staan hierbij voorop.

Nova Medica

De Nova Medica verband- en medicijnwagens zijn hele compacte wagens en flexibel in te delen. Of u nu met ISO medicijnbakken, lades of met uittrekbare frames wilt werken, bij de Nova Medica wagens zit u goed.

Back To Top