skip to Main Content

Medische meetapparatuur

Betrouwbare medische meetapparatuur is essentieel voor professionals in de medische sector. Bij ons kunt u terecht voor bloeddrukmeters en pulsoximeters, maar ook voor VAS score linialen. Hierbij hebben we aandacht voor het fabrikaat en de duurzaamheid van de producten, maar ook de after sales service. En dit is nog maar het begin. We blijven onze product range uitbreiden en constant op zoek naar ontwikkelingen en noviteiten.

Contec bloeddrukmeter

Contec bloeddrukmeter

De Contec bloeddrukmeter is een volautomatische bloeddrukmeter die zowel de bloeddruk, saturatie en pols kan meten. Een druk op de knop zorgt ervoor dat het manchet wordt opgeblazen. Vervolgens ziet de gebruiker op een fullcolour display de onder-, bovendruk en pols.

pulse oximeter

Pulse oximeter

Met de Pulse oximeter kan op zeer eenvoudige wijze het zuurstofgehalte in het bloed worden vastgesteld. Het is een belangrijke graadmeter voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars en vliegsporters. Doordat het signaal dat de Pulse oximeter opvangt in sterkte varieert met de vulling van de slagaders, kan het toestel eveneens berekenen wat de frequentie van de hartslag is.

VAS-score liniaal

Vas score lineaal

Tenslotte is de VAS-score lineaal een onmisbaar hulpmiddel waarmee een patiënt op eenvoudige wijze kan aangeven hoe hij zijn pijn ervaart.

Tjepkema Medical Products heeft een ruim aanbod in medische kwaliteitsproducten. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

Alle productcategorieën

CSA / CSR producten

Tjepkema heeft een uitgebreid aanbod van CSA producten. U kunt bij ons terecht voor containerhoezen, endoscopische reinigingsborstels, De Fly Cutter® , smiley covers, OK sleeves, oliepennen en de endo boot tip protector.

Disposables

U kunt voor verschillende disposables bij Tjepkema Medical Products terecht. Ons assortiment bestaat uit ampullenbrekers, carpule spuiten,  Fast Find Grid, babymutsjes en stuwband.

Endoscopie

Op echo-endoscopisch gebied leveren wij water stand-off ballonnen, onmisbaar bij het maken van een endoscopie. Als ze met water zijn gevuld fungeren ze als contactmedium. Een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs staan hierbij voorop.

Nova Medica

De Nova Medica verband- en medicijnwagens zijn hele compacte wagens en flexibel in te delen. Of u nu met ISO medicijnbakken, lades of met uittrekbare frames wilt werken, bij de Nova Medica wagens zit u goed.

Back To Top