skip to Main Content

Medische Disposables

U kunt voor verschillende medische disposables bij Tjepkema Medical Products terecht. Ons assortiment bestaat uit, ampullenbrekers, carpule spuiten,  Fast Find Grid, babymutsjes en stuwband.

Ampullenbreker

De ampullenbreker is dé oplossing voor het eenvoudig en veilig breken van ampullen. De breker voorkomt dat de gebruiker zich snijdt aan het glas. Met een simpele handbeweging wordt de bovenkant van de ampul eenvoudig verwijderd. De ampullenbreker is gemaakt van steriliseerbaar polypropylen. Voor grootverbruikers hebben we speciale verpakkingen van 3000 stuks.

Fast Find Grid

Fast Find Grid

Fast Find Grid is een disposable gepatenteerde grid die het mogelijk maakt om snel, accuraat en tegen lage kosten CT-biopsies uit te voeren. Fast Find Grid voorkomt contaminatie. Het flexibele grid is simpel aan te brengen en kan zonder pijn weer worden verwijderen.

Babymutsjes

Babymutsjes

Onze babymutsjes – van verrassend goede kwaliteit – zijn een warm welkom voor iedere nieuwe wereldburger die in uw ziekenhuis of kliniek wordt geboren. De babymutsjes zijn verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen. De mutsjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Stuwband Prameta

Prameta stuwband

De Prämeta stuwband is de meest gebruikte stuwband binnen de gezondheidszorg. De stuwband is gemakkelijk met één hand te bedienen en zorgt voor een goedgeregelde ontstuwing van de ader. Deze band van topkwaliteit is uitgevoerd met een solide metalen sluiting van een speciale, hoogwaardige legering.

Tjepkema Medical Products heeft een ruim aanbod in medische kwaliteitsproducten. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

Alle productcategorieën

Apparatuur

Tjepkema Medical Products biedt een breed pakket aan medische apparatuur, variërend van de Palm blaasscanner, Marcato 1ste lijns ultrasound scanner, Contec bloeddrukmeter, Pulse oximeter en VAS score liniaal.

CSA / CSR producten

Tjepkema heeft een uitgebreid aanbod van CSA producten. U kunt bij ons terecht voor containerhoezen, endoscopische reinigingsborstels, De Fly Cutter® , smiley covers, OK sleeves, oliepennen en de endo boot tip protector.

Endoscopie

Op echo-endoscopisch gebied leveren wij water stand-off ballonnen, onmisbaar bij het maken van een endoscopie. Als ze met water zijn gevuld fungeren ze als contactmedium. Een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs staan hierbij voorop.

Nova Medica

De Nova Medica verband- en medicijnwagens zijn hele compacte wagens en flexibel in te delen. Of u nu met ISO medicijnbakken, lades of met uittrekbare frames wilt werken, bij de Nova Medica wagens zit u goed.

Back To Top