skip to Main Content

Ampullenbreker

 

De ampullenbreker is dé oplossing voor het eenvoudig en veilig breken van ampullen. De ampullenbreker voorkomt dat de gebruiker zich snijdt aan het glas. Met een simpele handbeweging wordt de bovenkant van de ampul eenvoudig verwijderd. De ampullenbreker is gemaakt van steriliseerbaar polypropyleen.

De ampullenbrekers zijn verpakt per 25 stuks in een wit doosje. Op de achterzijde wordt met behulp van een aantal tekeningen het gebruik van de ampullenbreker snel en duidelijk uitgelegd. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over het gebruik van deze disposable.

Een overdoos bestaat uit 54 doosjes van 25 stuks (54×25 = 1350 st). De minimumbestelhoeveelheid (MOQ) bedraagt 2 x 54 stuks.

Voor met name industriële grootverbruikers is er ook een bulk verpakking beschikbaar van 3000 stuks.

Vraag offerte aan

Category:

Extra informatie

Gewicht 2-5 kg
Afmetingen 40 × 80 cm

Specificaties ampullenbreker

Op de voorkant van de verpakking kunt u een etiket laten aanbrengen met uw eigen gegevens (private label). Het doosje is zo ontworpen dat het collo-moduul is, maar ook door een brievenbus past. Collo-moduul houdt in dat het om standaardmaten voor omverpakkingen gaat. Het collo-modulaire systeem is ontwikkeld op basis van de ISO-pallet (100×120 centimeter), de Europallet (80×120 centimeter) en de rolcontainer (60×80 centimeter). Op basis van deze maten is een verpakkingsmoduul ontwikkeld met de grondmaat van 60×40 centimeter.

Deze compacte verpakking wordt ook veel door huisartsen gebruikt. Een verpakking van 25 stuks neemt slecht weinig ruimte in beslag in de artsenkoffer. Omdat deze ampullenbreker een zeer brede range aan ampullen kan breken, is de arts altijd goed geëquipeerd.

De ampullenbreker wordt direct vanuit de spuit-gietmachine in een PE zak opgevangen. Dit garandeert een zeer schoon product. De PE zak zit vervolgens weer in een kartonnen doos.

Op aanvraag is er ook een per stuk steriel verpakte ampullenbreker leverbaar voor gebruik in LAF kasten.

Technische kenmerken

  • Bovenkant kan eenvoudig worden afgebroken. Het zagen van de ampul, met alle mogelijke gevolgen van dien, is niet langer nodig
  • Geschikt voor ampullen van 1 t/m 10 ml
  • Verpakt per 25 stuks in een wit doosje
  • Een omdoos bevat 54 doosjes van 25 stuks (minimale bestelafname)
  • Per stuk steriel verpakte ampullenbreker ook leverbaar voor gebruik in LAF-kasten

Stel een vraag

Back To Top