skip to Main Content

Palm Bladderscan

De Palm Bladderscanner is het antwoord voor specialisten in de gezondheidszorg. Het is een compacte bladderscanner die aan alle eisen in de gezondheidszorg voldoet. Het gaat om ‘high tech’ en vernieuwende technologie. De vorm en het mechanisme zijn geheel aangepast aan de wensen van de gebruiker en patiënt. Het is een handzaam apparaat dat makkelijk kan worden gereinigd.

De Palm Bladderscanner is een eenvoudig te verplaatsen apparaat en daardoor het perfecte antwoord om makkelijk te bewegen tussen verschillende locaties. Ook is het apparaat gemakkelijk te vervoeren door incontinentie verpleegkundigen in de thuiszorg.

De Palm V4.1 is ook te huur. Minimale huurperiode 14 dagen, € 11,99 per dag incl. btw en demonstratie, excl. halen en brengen.

Bekijk het filmpje ter illustratie >

Vraag offerte aan

Category:

Extra informatie

Gewicht 10-20 kg
Afmetingen 40 × 80 cm

Specificaties Palm Bladderscan

Een bladderscanner (blaasscanner) meet de inhoud van de blaas. Het stelt de gebruiker in staat om te bepalen of de patiënt gecatheteriseerd moet worden. Ook kan de urine-retentie van de patiënt op een eenvoudige wijze worden bepaald. Graag presenteren wij u de Palm blaasscanner, een van de meest gebruikte blaasscanners bij medische instellingen.

Volwaardige blaasscanner

Het apparaat heeft een nauwkeurige pre-scan functie waarmee de blaas wordt gelokaliseerd. Dit bevordert de accuraatheid tijdens het scanproces. De gebruiker kan vervolgens een digitale afbeelding van de blaas centraliseren met behulp van een horizontale/verticale as. Voordat de blaas wordt gescand, ziet men de as in een overlangse doorsnee. Met behulp van duidelijke en simpele afbeeldingen wordt de gebruiker vervolgens door de scanprocedure geleid.

 

Compacte blaasscanner

De scanner is compact, makkelijk te gebruiken en heeft een laag stroomverbruik, wat leidt tot een lang gebruik van de batterij/accu.  Verder geeft de Palm bladderscanner mede door het heldere beeldscherm direct beeldjes van de blaas. Dit maakt het mogelijk dat er maar één keer gescand hoeft te worden.

Ook heeft het apparaat een slimme kalibratiefunctie. Dit betekent dat iedere keer dat het apparaat wordt aangezet, de vorige kalibratie wordt getoond zodat de waarden kunnen worden gevalideerd. De Palm bladderscanner wordt als set compleet geleverd samen met een oplaadbare batterij en een oplader (Palm bladderscanner Total Pack).

Bladderscan geschikt voor iedere klinische omgeving

De scanner kan functioneren in verschillende klinische omgevingen:

  • Voor ambulant gebruik in een zogenaamde Slim Case
  • Op een trolley, die indien nodig verstelbaar is

Stel een vraag

Back To Top