skip to Main Content
Tjepkema Medical Products

Over Tjepkema

Tjepkema Medical Products is een organisatie met een vernieuwende aanpak in het veld van ziekenhuisinkoop.

Sinds 2011 verkoopt Tjepkema Medical Products hoogwaardige medische producten tegen aantrekkelijke prijzen. De combinatie van diepgaande productkennis aan gebruikerszijde en lange ervaring met en kennis van de inkoop en logistiek, gekoppeld aan een breed mondiaal netwerk maakt een brede sourcing mogelijk.

Tjepkema Medical Products gaat verder dan producten leveren. Ook het stroomlijnen van interne processen, borgingsprocedures, quick scan van het assortiment en voorlichting aan eindgebruikers kunnen wij voor u organiseren.

Als eigenaar van Tjepkema Medical Products heb ik jarenlang als inkoper van diverse medische instellingen gewerkt. Ik weet hoe belangrijk het is om goede producten in te kopen die tevens passen binnen de steeds kleiner wordende budgetten. Daarom is het onze missie om betaalbare producten te leveren die aan de wensen en verwachtingen van zowel artsen, verplegers en patiënten voldoen. We hechten veel waarde aan goed persoonlijk contact met u als klant. Wij werken niet voor u maar met u als opdrachtgever.

Om een hoogwaardige dienstverlening aan u te garanderen werken wij nauw samen met diverse partners. In de selectie van deze partners staan betrouwbaarheid en vertrouwen voorop. Voor onze logistieke diensten werken wij samen met No Stress in Deventer en voor onderhoud en support hebben we een partnership met Logic Medical. Ook werken we samen met PRminded uit Bavel (marketing) en Oudenampsen Administratieve en Financiële dienstverlening in Vorden. Op deze manier staan we samen sterk en dragen zorg voor continuïteit en perfecte dienstverlening!

Sybren Tjepkema

Tjepkema Medical Products heeft een ruim aanbod in medische kwaliteitsproducten. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

Apparatuur

Tjepkema Medical Products biedt een breed pakket aan medische apparatuur, variërend van de Palm blaasscanner, Marcato 1ste lijns ultrasound scanner, Contec bloeddrukmeter, Pulse oximeter en VAS score liniaal.

CSA / CSR producten

Tjepkema Medical Product heeft een uitgebreid aanbod van CSA producten. U kunt bij ons terecht voor containerhoezen, endoscopische reinigingsborstels, De Fly Cutter® , smiley covers, OK sleeves, oliepennen en de endo boot tip protector.

Disposables

U kunt voor verschillende disposables bij Tjepkema Medical Products terecht. Ons assortiment bestaat uit ampullenbrekers, carpule spuiten,  Fast Find Grid, babymutsjes en stuwband.

Nova Medica

De Nova Medica verband- en medicijnwagens zijn hele compacte wagens en flexibel in te delen. Of u nu met ISO medicijnbakken, lades of met uittrekbare frames wilt werken, bij de Nova Medica wagens zit u goed.

Back To Top