skip to Main Content

Babymutsjes

 47,80

Deze babymutsjes – van verrassend goede kwaliteit – zijn een warm welkom voor iedere nieuwe wereldburger die in uw ziekenhuis of kliniek wordt geboren. De babymutsjes zijn verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen.

De prijs voor 50 stuks is nu 47,80.

Category:

Extra informatie

Gewicht 2-5 kg
Afmetingen 40 × 80 cm

Specificaties babymutsjes

Deze babymutsjes – van verrassend goede kwaliteit – zijn een warm welkom voor iedere nieuwe wereldburger die in een ziekenhuis of kliniek wordt geboren. De mutsjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en tegen zeer betaalbare prijzen. Tjepkema Medical Products is het enige bedrijf dat zo’n brede keuze aan babymutsen voor ziekenhuizen en klinieken heeft.

Babymutsjes zien er niet alleen ontzettend schattig uit, maar beschermen het hoofdje van de baby ook goed tegen de kou – vooral in de eerste weken na de geboorte.

Een babymuts is er in verschillende kleuren en maten, soms zelfs reversible voor de afwisseling. Ze zijn gemaakt van van fijne zachte materialen. Op koude winterdagen slaan we een sjaal om onze nek en dragen we een warme muts om geen kou te vatten. We verliezen veel warmte via ons hoofd, ongeveer 35% van alle lichaamswarmte. Het is daarom belangrijk om het hoofd goed warm te houden. Pasgeborenen en baby’s zijn veel gevoeliger voor temperatuur dan volwassenen. Daarom krijgt een pasgeboren kindje een babymutsje op, ook wanneer het buiten nog geen winter is.

Een babymutsje helpt het hoofdje van het pasgeboren kindje warm te houden. De overstap van de warme en vochtige wereld van de baarmoeder naar onze binnen- en buitentemperatuur is erg groot. Het is daarom belangrijk om de pasgeborene meteen af te laten drogen, tegen de warme huid te houden en te bedekken met een doek. Het babymutsje vormt vervolgens de ideale keuze ter aanvulling op de rest van de eerste kleine outfitjes.

Optioneel bij de bestellen

  • Babymutsje blauw / rose (pink / blue stripe) – verpakt per 50st in PE zak / 10 x 50st / overdoos
  • Babymutsje “Peter” lichtblauw – minimum afname 250 stuks
  • Babymutsje “Petra” rose – minimum afname 250 stuks
  • Babymutsje “Embroidery” – met geborduurde naam / logo van uw ziekenhuis, minimum afname 2000 stuks / kleur

Stel een vraag

Back To Top